Ett fel närmare rätt, ett sätt att se på saken.

©
Några bilder från Öland, what do ya think about them? :p 
Btw så var jag med i 3 fototävlingar och jag blev inte någon av finalisterna i någon av tävlingarna haha, ett kryddmått besvikelse känner jag men jag får ta ut mina känslor här så att besvikelsen försvinner och säga bajkorvboogie yeah! :D //sOphia

Onsdag, skolstart..


© bilderna är från juni..
Hej! :D Läget? Med mig är det bra! Haha, idag var det då skolstart för mig och vi fick scheman och sånt där och vårat schema är väl helt okej tycker jag, fast vår längsta sovmorgon är till 08.20 -_-  Så det är inte så najs men annars så är det väl rätt så bra, man kan ju inte vänta sig ett skönt schema i nian antar jag.
Vi gick bara till 11.30 idag och samma sak gäller imorgon, men efter det gick jag och Fia hem till Rebecka och åt lunch, såg på filmen L.O.L och sånt där så det var kul :) Jag har nyss lagat makaronilåda som vi ska äta och ikväll ska jag se på Robinson och äta B&J glass som jag fick köpa bara för att jag var så snäll som handlade och lagade maten haha ;D 

Men hurrni, så att ni vet är det så att jag inte har någon kamera just nu för att jag håller på att sälja den för att få pengar till en ny, så det är därför det är lite dålig bloggning och ganska tråkiga bilder. Men jag har några som jag ska redigera nu, så vi hörs! :) //sOphia

Före och efter bilder:


©
Hej! Nu har jag kommit hem från Vicci som jag vart hos iprincip hela dagen! :) Det var superkul att få träffa henne igen :D <33 Och snart ska jag träffa Elin som jag ska gå med till träningen! :D <33
Innan jag var hos Vicci hade jag utvecklingssamtal och det gick bra men jag tycker att det var lite onödigt för jag fick komma dit och skriva upp mina mål och sen gick vi haha... Men aja, nu är det klart iaf :) Hos Vicci gjorde vi amerikanska pannkakor, sjöng på Singstar haha :D, gick till en lekpark x2 och spelade några andra spel och sånt, superkul var det! :D

Men iaf, här ovanför ser ni tre bilder som jag har redigerat och den längst ner är ju verkligen överdrivet redigerad men ibland så kan ju det faktiskt bli fint och det tycker jag att det blev på den bilden. Vad tycker ni om redigeringarna? Vill ni att jag visar hur jag gjort någon? Eller kanske någon annan bild som ni undrar över..?
Det är bara att fråga i så fall! :)

Måndag


© Bilden är tagen vid Djurgården i Stockholm, det är alltid så himla fint där! :)
Hej! Igår vart det en heldag på båten och sen på kvällen åkte vi hem till min gudfar som fyllde år och firade honom, så därför vart det ingen bloggning. Men det vart ett riktigt bra avslut på sommarlovet iaf! :)

När jag blir vuxen vill jag köpa en riktigt stor segelbåt och åka ut med den typ överallt, jag skulle vilja segla i USA och känna den varma vinden vid mitt öra, haha nejmen jag skulle iaf vilja ha en segelbåt och segla i USA, härliigt! :D Men nu är jag bara barn och ska ha utvecklingssamtal idag, så båten får vänta ;)
Vi ska snart cykla till skolan jag och pappa och jag ska ha utvecklingssamtal, som sagt. Får se hur det blir haha :p Sen ska jag iaf träffa Vicci så det ska bli superkul! :D Men vi hörs sen, och lovar att göra ett roligt inlägg då hehe.. //sOphia

Sol, vind och vatten, höga berg och djupa hav..



©
Hej! Är hemma från IP nu och det var faktiskt ganska kul där fast när jag skulle stoppa en gubbe och säga vart han skulle parkera så sa jag att han skulle "parkera vid grusvägen vid min klass" hahaha xD Bara för att jag och Frida hade pratat om min klass haha xD
Lite tokigt sådär men aja, nu har jag lite bråttom att fixa mig inför Alice partaj så om jag inte hinner blogga något mer ikväll så hörs vi iaf imorrn innan jag åker iväg och åker båt! :) //sOphia

En bild


©
Vid den här tiden är jag på IP och jobbar kanske? Det här är tidsinställt haha..

Om du var vaken skulle jag ge dig allt det där jag aldrig ger dig, men du, jag ger dig min morgon, jag ger dig min dag.



© Bilderna är från när jag var och badade förut med pappa, Ludde, Emil och August, den andra bilden är på Emil och August och asså dem var så himla krångliga att fota för Emil ville inte vara seriös på bilderna så när han hörde att jag tryckte ner knappen på kameran så vände han sig om och gjorde en grimars och sen började August göra samma sak haha.. Men till slut fick jag en helt ok bild på dem! :)
(och ni behöver inte bry er om mina apben på den sista bilden)

Godmorgon förresten! Eller hej eller vad man nu ska säga, imorse när jag gick ner för att göra frukost så stod pappa där och hade värmt på baguette och gjort en supergod smoothie så det var väldigt gott! :D
Om ett tag ska jag ner till IP och hjälpa till med någon herrlagsmatch som ska spelas och sen ikväll ska jag hem till Alice och fira henne för hon fyller år idag! :D Grattis Alice! Så det ska bli superkul!
Men nu ska jag fixa lite saker så vi hörs sen :) //sOphia

En sommardag i juni




©
Några sommarbilder från juni, ute vid Jennis hus. Jag gillar faktiskt redigeringen på den första bilden ganska mycket så jag skulle testa att spara den som en action i photoshop för jag har hört att man kan göra så men jag försökte göra det efter att jag hade redigerat klart bilden så jag förstod ingenting, men nu vet jag att man måste trycka på play innan man börjar redigera och inte efter haha :p Jag känner mig så smart.. ;)

Tema Kärlek


Hej! Jag är med i en fototävling som Rebecka håller i, checka in hennes blogg här! Temat är kärlek och jag tycker att den här bilden på min lillasyster passar väldigt bra eftersom att jag älskar henne så otroligt mycket! :)
Tävlingen är i sammarbete med kaffebrus.com och priset är 250 kr att handla för hos dem och om jag skulle vinna så skulle jag gärna vilja vinna det här regnskyddet :)
Tävlingen avslutas på tisdag 21/8 så passa på att vara med i den nu! Här kan du anmäla dig :) //sOphia
(och hurrni jag vet att det har blivit väldigt många fototävlingsinlägg här på typ två dagar och jag vet att det är tråkigt att läsa om men jag vill så gärna vara med så jag hoppas att ni förstår. Jag hoppas att jag iaf har gjort någon glad som "upptäckt" nån av tävlingarna här på bloggen, haha :P)

Sista sommarlovsdagen



© Mm dem där var så himla goda! Jag köpte dem på Cupcake Sthlm och det var så pinsamt för när hon i kassan frågade om jag skulle ha dem till fredags myset så tyckte jag att hon sa "Fridas mys" som att det vore nåt café eller så, så jag ba "eh aa.. Eller jag vet inte vad jag ska ha dem till" hahaha för jag fattade inte vad hon hade sagt xD Så himla typiskt.. Men sen gick jag bara därifrån med Karro och Becka :)

Men iaf, hej! Sorry för 0 inlägg idag men jag har faktiskt varit borta ipricip hela dagen, på förmiddagen skjutsade pappa mig till Täby C och där köpte jag en present till Alice som fyller år imorrn och till mig själv köpte jag en kalender, halsduk och en tröja från BikBok! Älskar alla tre sakerna! Kalenderns framsida tycker jag är så fin :) Sen efter att vi ätit hemma åkte vi tillbaks och vaccinerade mig, sen åkte vi och träffade Ruth en stund, hon har vart i Skåne sen i måndags så det var jättekul att träffa henne igen och nu kryper hon så snabbt som en galning kör haha x) Sen åkte jag, pappa och Emil till en strand i Vaxholm och badade och hoppade från hopptorn och klippor och sånt, jättemysigt :)
Nu är jag vrålhungrig så jag ska gå och kolla hur det går med maten men här är iaf några bilder från idag och från igår på Grönan:

5 saker om mig


1. Hemma visslar jag helahela tiden, när jag inte sjunger så visslar jag med i låtar, jag visslar i duschen, när jag lagar mat och till och med inne på toan haha xD

2. Jag ääälskar källardoft! När jag kommer in till ett rum som luktar källare brukar jag trycka näsan mot väggarna haha x) Jag skulle vilja ha en parfym som luktar källare så att jag kan gå runt och lukta på mig själv hela tiden.. Jag ska ta och göra en sån parfym när jag blir tillräckligt gammal! :)

3. Jag hatar tuggummi, det ser så äckligt ut tycker jag, jag slutade gilla det i 3an typ och sen dess har jag bara ätit ett åksjuketuggummi en gång.

4. Jag älskar Madicken, Barnen i bullerbyn och Pippi och de där andra gamla barnprogrammen, jag brukar se på de när jag är sjuk haha :)

5. När jag gör pannkakor så äter jag alltid upp dem två första samtidigt som jag steker andra, det börjar alltid med att jag ska smaka lite från kanten och ja sen så är dem borta.. :p

En sommarbild


Hej! 
Den här bilden tycker jag är så himlahimlahimla FIN på Vicci! Vicci är så himlahimla fotogenisk och fin. Och så så saknad. 
Jag är iaf med i Rebeckas fototävling och tävlar med denna bild, jag tycker att ni ska ta och kolla in hennes blogg även om ni inte ska vara med för att hon tar oerhört fina bilder! :) Det kan ni göra HÄR.
Temat är Sommar och jag tycker att den här bilden är så fin på Vicci och färgerna i bakgrunden tycker jag är väldigt somriga också :) Jag tycker man blir så himla glad av bilden just för att Vicci skrattar och inte är med på att jag tar bilden, frisyren med blommorna i toffsen höjer ju sommarkänslan ännu ett snäpp :)
Tävlingen är i sammarbete med tvspelsweb.se och om jag skulle vinna så skulle jag gärna vilja ha det här stativet! :D //sOphia







©
Några bilder på min lillasyster Ruth ♥ Just nu är hon i Skåne men hon kommer hem snart så då ska jag krama och gosa ihjäl henne igen, vi har börjat ha henne lite varje dag nu och det är verkligen superkul, man får lixom se hur hon lär sig krypa, "gå" och upptäcka nya saker och sånt och sen att bara vara med henne är hur mysigt och kul som helst ♥ :)
Jag gjorde bilderna svartvita och lade på lite brus, vad tycker ni? :)

swoosh


Hej!
Jag är med och tävlar med den här bilden i Felicias fototävlingFelicias grymma blogg! :)
Tävlingen är i sammarbete med tvspelsweb.se och priset är att man får 200 kr för att handla för hos dem och om jag skulle vinna så skulle jag jättegärna vilja ha det här UV-filtret som passar på Nikon D7000 kameran som jag ska köpa, jag skulle isf lägga till 69 kr :)
Temat är Rörelse och därför tycker jag att den här bilden passar till det, bilden är på Karro! :)
Nu får jag bara hålla tummarna och hoppas på det bästa! :D //sOphia

Torsdag


Hej! Igår vart det en heldag på Grönan med pappa och alla andra, och det var superkul verkligen! Perfekt väder också, men jag måste nog börja ta åksjuketabletter när jag åker dit framöver, för det kändes som att jag skulle kräkas efter att jag åkt två berg och dalbanor.. Sen när vi beställde mat dröjde det vääldigt länge, vi hade fått en sån där grej som skulle börja pipa när min mat var färdig men den var trasig så vi satt där i typ en timma och väntade på spaghetti och köttfärssås :o Och personalen var inte heller trevlig när jag gick in och frågade hur det gick med maten, dem ba "asså vi håller på" så ah dit mer ska vi inte gå! Men annars var det väldigt kul där på Grönan! :)

Idag har jag bara packat ihop mina kamerasaker som ska skickas till Malmö för att säljas så snart ska vi åka och lämna in det. Sen vill jag köpa en ny kamera! :D 
Ikväll ska vi bada och juste jag kanske ska åka och ta ännu en spruta, men jag får se hur det blir med det. Men nu ska jag välja ut en bild till en fototävling så hej då så länge! :) //sOphia

Öland


Hit gick jag tillsammans med Sally och hämtade posten på morgnarna, och varje gång hoppades jag på att en USB internet grej skulle ha kommit men den kom aldrig, tyvärr haha..



Mm mmm! Så himla god Banana split! Helt perfekt. Glass med grädde är så himla bra ihop, den som kom på det får ett "Tack snälla du" från mig. Haha x) Jag skulle kunna äta det varje måltid, typ :p

Det var himla svårt att välja smaker på de tre glasskulorna man fick (det fanns typ 100 smaker) så jag och Emil bestämde oss för att smaka av varandra och båda kom fram till att jag valt de godaste smakerna, såklart hehe ;)

Det fanns glasskiosker överallt kändes det som, så istället för att bara köpa från en köpte vi från typ alla haha :D

Det här var bara några få bilder från Öland men jag kommer att dela upp dem i olika inlägg, har massor att visa! :) //sOphi

Tisdag


©
Hej! Sorry att jag inte bloggat något förrän nu men har inte haft tillgång till nån dator eller sånt så ah, men nu jädrar! ;) Jag har iaf bara vart hemma och tagit en promenad med Sally och ätit hemgjord glass som jag gjorde igårkväll, den blev supergod! Ska visa bilder sen.
Men vad tycker ni om bilden ovanför? Jag gillar den faktiskt! Testade en annorlunda redigering och det blev ju ganska bra :) Ville inte ha bilden bara som den var utan jag testade att lägga till lite "rymdeffekter" men det blev sådär så jag struntade i det och lade till ett citat istället. Det är jag och Vicci på bilden :)

Stockholm Saluhall




©
Mmmm vad jag blir sugen nu! Bilderna är från när jag och mamma gick runt i stan och kollade runt på lite olika ställen, vi gick bla in i en saluhall och hittade jordgubbarna som såg supergoda ut men var superdyra så vi köpte ingen, haha.. Men vi "premiär åt" på Vapiano och det var suupergott! Man blev väldigt mätt också haha, ska självklart äta där fler gånger, så himla gott. 
Snart ska jag cykla hem till mamma och göra glass som ska ätas ikväll! :) Hörs! //sOphia

WOHO!!


Vet ni? JAG SKA ÅKA TILL INDIEN!!!! :DD Japp det är sant! Jag är så himla glad över det och det ska bli så himla kul!! Åh nervös är jag också. Jag ska dit med min gudfar och hans familj som har bjudit med mig, vi åker en vecka innan höstlovet och är även där under höstlovet.  Ååååh det är så spännande! :D Jag fick reda på det i fredags och dem var här i lördags och då fick jag se ett av hotellen vi ska bo på, det är ett gammalt slott så det såg superfint ut! Vi kommer att åka på tigersafari väldigt ofta och det är då ute i djungeln, spännande! Jag kommer att fota helt galet mycket så att kameran typ sprängs haha ;) Jag ska försöka köpa en ny kamera innan jag åker, Nikon D7000.
Åh jag är verkligen så tacksam över det här och guud så spännande det är för mig. Taj Mahal kommer vi att besöka så där lär det bli ett par hundra bilder haha :D
Åh jag orkar inte vänta men som man brukar säga, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Haha! //sOphia

FREE FALLIN



©
Åh ge mig samma bra väder igen.

Måndag




© de snygga skorna är min kusins, Jeffrey Campbell är det iaf, så snygga!
Hej!
Bilderna är från min ena kusins studentutspringning eller vad man nu säger, har massa bilder därifrån. Det verkar så himla kul att ta studenten, att få kasta upp mössorna, se sin egen skylt med en bild på sig själv från när man var liten, få massa roliga band runt halsen och springa ut och känna frihet från skolan haha x)
Jag längtar lite men det är ju ganska många år kvar för mig så jag får bara drömma om det och först ta och gå ut nian haha! 

Om ett tag ska jag åka och vaccinera mig, buhu.. Hatar sprutor. Men jag får tänka på varför jag gör det så blir jag glad :D Och jag tänker vara jättejobbig och säga vart jag ska åka bort i nästa inlägg bara för att det inte passar i det här inlägget hehehihihohoo...! Så vi hörs :) //sOphia

några från mobilen

Hej! 
Jag kom hem från Maria och Steve för ett tag sen nu (Maria min gudmor) och det var jättemysigt där! Vi åt väldigt goda och hemgjorda hamburgare, gosade med deras katt Franklin, hittade en supersöt igelkott som var väldigt svår att få en bra bild på och åt väärldens godaste hemgjorda glass med digistivekex och jordgubbsmos i! SÅ god! <33 Den ska jag göra till efterätt imorrn haha :D
Men nu ska jag sova så godnatt! //sOphia


några bilder från idag tagna med le telefonen ;), juste Brooklyn tröjan fick jag igår av min farbror som vart i USA, jättesnygg är den! :)

HEJ!

Heeej igen haha! :D Nu tänkte jag börja blogga igen och ta tag i den här bloggen som jag typ tänkte "satsa" på förut men det gick ju som det gick haha ;) Men jag tänkte iaf börja blogga här igen för jag har verkligen MASSOR av bilder att visa er.

Sommaren är ju inte över än men jag tänkte ändå berätta lite kortfattat vart jag har hållit hus den här sommaren, såå okej jag har varit i Örebro och spelat Örebrocupen med laget och det var grymt kul! Lite senare åkte jag till Öland med mamma och de andra och var där i ungefär 2 veckor, sen har jag vart hemma och vart mycket med de kompisar som var/är hemma och det bästa av allt är att jag har träffat och tagit bild med Jedward IGEN!! :D SÅ HIMLA ROLIGT! Badat mycket i sjön har jag även gjort på den senaste tiden då det vart liite varmare än förut.. Varit på Nordpoolen och badat (alltså badhuset hehe) Och glass i stora lass har jag även ätit! :D
Men just nu tänkte jag visa några bilder från hemvägen från Öland (säger man så??)
I alla fall:

Vi stannade vid en restaurang där vi alltid stannar när vi åker till och från Öland, det är så fint där! Och goda saker har dem också :)


Fast det bästa är ju gungan dem har där! :D




RSS 2.0