Livet är som en spegel, le och det ler tillbaka mot dig.






©
Tog bilderna för någon vecka sen ute i Svinninge, när man kommer dit där vi brukar åka och hälsa på Ruth så känns det verkligen som man är på landet, de är två stora hagar och ett stort stall där, en lång grusvägg är det också. En av hagarna kan man säga ligger på deras tomt så när vi är ute så ser man alla hästar springa omkring, det känns verkligen som att man är på Öland eller Gotland när man är där.. //sOphia



25:e juni 2012


©
Sant citat där! Hej förresten, igårkväll sprang jag och pappa 5 km spåret och det var både väldigt skönt men även lite jobbigt hehe, jag blir så himla otrevlig när jag tycker någonting är jobbigt som tex att prata när jag springer och har håll så det är väl inte så kul att springa med mig haha.
Idag har jag bara tagit det lugnt hela dagen, kollat på Vänner och börjat "packa" lite inför Örebro cupen  (egentligen har jag bara tänkt hur jag ska packa i huvudet, men det är iaf en början! :P) som jag ska åka till på onsdag, ska bli jättekul! :D Nu tänkte jag ta och baka en kladdkaka och äta lite framför tvn eller nåt, hörs! :)

Mysigt!




©
Hej! Nu har jag äntligen kommit hem från att ha varit i Täby C med Ruth i flera timmar och sen vart på IKEA i någon timme. Det var jättekul att hänga med Ruth, det var bara jag, Emil och pappa som gick runt med henne så det var jättemysigt! :)
Vi gick ut till en fontän och satte oss i gräset och åt lite och sånt, myschigt! :P Nu är jag hemma och är verkligen vråålhungrig! Jag sitter och kollar på Vänner nu med datorn i knät men hoppas att maten snart är klar, men nu ska jag fortsätta redigera lite bilder och sen ta en dusch så vi hörs sen! :) //sOphia

24:e juni 2012


Hej hej!

Nu har jag jättebråttom men tänkte bara skriva lite snabbt, ska åka iväg till Täby C för att träffa Ruth, pappa och jag ska gå runt med henne medan Jenni och Ivan går på bio, längtar! Men vi hörs sen när jag är hemma! :)

för jag glömmer aldrig bort var du bor












©
Haha bilderna är från mitt partaj för en vecka sen och det var inte lätt att hitta nån bra bild (med det menar jag kvalitén på bilderna) som jag skulle lägga ut här för de flesta var suddiga eller så är det nån person som bara helt plötsligt flyger in i nån bild hahaha! :D Men personerna på bilderna ovanför tycker jag blev väldigt fina och söta! :) Men vi hade iaf jättekul, vi som campade över hos mig (alltså i tält haha) blev skiiiiiiiiiträdda när Rebecka, Sofia och Erik kom och skrämde oss när klockan var typ halv 1/halv 2 på natten. De slog på tältet som alla satt i och klappade i händerna så att det lät dovt och sånt så vi ringde mamma och hon berättade att hon hade sett dem och jaa hahaha! Jag trodde det var nån tjuv som gick runt bland tälten haha, och vi vågade inte heller öppna för att kolla innan vi ringde mamma..

Men sen så när hon sa att det var dem så sprang vi iväg för att jaga dem eftersom att de stod och gömmde sig och sånt (det låter jättetöntigt jag vet men ni fattar nog) så ja.. Sen när vi kom tillbaks så såg vi att de ställt upp en symbol som är med i en skräckfilm, The blair witch project, på tomten så då blev vi väldigt rädda också, haha.. :D Det var iaf väldigt kul alltihop! :)

Min midsommar




©
Igår firade jag midsommar med Becka, Fia och deras familjer! Det var verkligen jättekul, vi åt typ typisk svensk midsommarmat, alltså köttbullar, janssons frestelse, lax, paj, sil osv osv. Men det var jättegott! :D Innan maten hade vi gått runt och plockat blommor så efter maten gjorde vi en varsin krans och de blev jättefina men Rebeckas och Sofias blev mycket finare än min haha, men det var det trots allt första gången för mig ;) När vi satt och gjorde kransarna fick jag väärldens fulaste röda bränna på ryggen, så ful! Så jag hoppas att den försvinner snart..

Men iaf, senare efter vi ätit efterrätt och sånt så gick alla hem till Rebecka och åt middag och vi satt inne på Beckas rum och kollade bla på ett Rosa avsnitt haha :D Sen kl halv 11 på kvällen cyklade jag, Becka och Fia hem till Fia och badade i hennes pool som nästan var 30 grader! Så himla skönt verkligen! Sen lite senare började vi kolla på Jag saknar dig och sen gick vi hem vid halv 2 haha! Har typ aldrig gått hem så sent..

3 bilder, tre punkter...






©
Bilderna togs för ganska längesen nu innan vi hade fått sommarlov och det var ju mycket soligare och varmare då än var det är nu.. Men jag gillar ljuset på den sista bilden på Fia, det är lixom både kontraster men samtidigt ett "lugnt" ljus eller vad man nu ska säga hehe :P Fast nu ska jag inte låtsas leka proffs haha.
Men alltså hur cool är inte Karros kamera som hon har på bilderna??? Den är verkligen jättefin och häftig! Den är jätterolig att fota också haha :) Jag skulle vilja ha en sån kamera bara för att kunna ta coola bilder på den, får leta lite på second hand affärer.

Vad tycker ni om bilderna? Vore jättekul att höra! :)

23:e juni 2012


Heeej! :D
Nu var det ett himla tag sen jag bloggade så jag tänkte försöka börja igen för det är ju så himla kul när man väl är igång! Men när man inte är det så är det tyvärr inte lika kul och därför har jag skjutit upp det väldigt länge.
Men jag har gjort väldigt mycket roliga saker under den tiden jag inte bloggat, har bla vart på min kusins student utspring och mottagning, badat med klassen, serverat niorna på deras bal, fått sommarlov (nähä?), hängt med bästa kompisar, firat att jag fyllt 14 år ett halvår senare med kompisar haha, fotat galet mycket, vart i stan med mamma och ätit på Vapiano och firat midsommar igår! :)

Jag har så sjukt många bilder jag måste visa er också så jag tänkte ladda upp några sen. Min midsommar var väldigt rolig, den firades med Rebecka och Fia och deras familjer, visar bilder snart! Nu ska jag redigera lite och sen blogga igen haha :P Så vi hörs! //sOphia

RSS 2.0